Een nieuwe boxspring voor ons tweeën!

Mijn vrouw en ik hebben 2 weken geleden een boxspring gekocht. De boxspring is gister geleverd en is helemaal naar onze smaak. De boxspring creëert echt een rustgevende sfeer bij ons in de slaapkamer door zijn rustige kleur en luxe stof. Deze kleur past precies bij de kleuren die wij in ons huis toepassen.

Voor onze nieuwe boxspring, sliepen mijn vrouw en ik op een standaard bed. Het bed was nog niet zo heel oud. Nu we een boxspring  hebben zijn, we er achter dat het vorige bed echt een miskoop was. Het bed paste totaal niet bij onze slaapkamer, na een nacht te hebben geslapen op ons heerlijke nieuwe boxspring zijn we er achter dat we de afgelopen drie jaren op een steen hebben geslapen.
De boxspring voelt kwalitatief veel beter aan en is afgestemd naar onze persoonlijke voorkeur, waardoor we nu beschikken over een lekkere zachte boxspring.

Voor de boxspring hebben we tegen verwachting in maar een winkel bezocht. Allereerst hebben we rond gekeken in een showroom bij ons in de buurt. Na een goed gesprek met de verkoper hebben we het advies gekregen om rustig even verder te kijken in de showroom en op de website.

Door een bezoek aan de website hebben we veel verschillende boxspring modellen mogen ontdekken en het een en ander kunnen leren van verschillende informatie die te vinden is op de website. Uit eindelijk hebben we de boxspring twee weken geleden op deze website besteld.

Het bed is gister geleverd en voor ons in elkaar gezet. Wij zijn uiterst tevreden over de services en de kwaliteiten die het bedrijf ons heeft geboden. Er werden goede adviezen gegeven, het bed steekt kwalitatief gezien goed in elkaar.