Ervaringen met E-sigaret

Na jaren lang gerookt te hebben, en na vele gefaalde pogingen om te stoppen, besloot ik om de E sigaret te proberen. Dit bleek een enorm goed besluit te zijn. Na jaren lang proberen te stoppen met roken, heeft de E sigaret mij echt van roken afgeholpen. Ik vind een normale sigaret ook niet meer lekker. Al snel ging ik van een dosis van 18 mg nicotine naar 10 mg, en daarna al snel naar 0 mg.

E sigaret

Life changer

De E sigaret heeft mijn leven totaal veranderd. Ik stink niet meer naar die vieze nicotine lucht. Ook hoef ik me geen zorgen meer te maken of ik een volle aansteker bij mij heb wanneer ik de deur uit ga. Ik voel me een stuk gezonder (geen rokershoest meer, betere nachtrust, etc.) Wel is ‘dampen’ ook verslavend. Toch is het een stuk gezonder dan een ‘normale’ sigaret. Er zit bijvoorbeeld geen teer in, er hoeft ook geen nicotine in te zitten, en je ademt niet die vieze sigarettenlucht uit. Ook kan ik zonder veel problemen dampen wanneer er andere mensen zijn. Wel moet ik nog alle smaakjes uitzoeken en mijn favoriet kiezen. Op dit moment is dat menthol.

E sigaret

Samenvattend: Voor mij is dit de uitvinding van de eeuw! Ik ben gestopt met nicotine en teer roken, en voel me een stuk gezonder.