Hebben jullie al eens etherische olie geprobeerd?

Wie van jullie kent etherische olie al? Ik vind het zelf een erg fijn middel om massage producten mee te maken of te gebruiken voor geurkaarsen. Jullie weten vast al wel dat ik een behoorlijke doe-het-zelver ben en daarom houd ik mij daar mee bezig. Het spul is vaak erg sterk en daarom heb je er maar een paar druppels van nodig. Ook als jij het gewoon wilt gebruiken voor een lekkere geur in huis. Daarvoor gebruik ik zelf vaak een brander. Daarop druppel ik wat van het goedje en zodoende verspreidt de geur zichzelf. Ik heb ook wel eens van mensen gehoord dat zij het spul gebruiken voor in de stofzuiger zak! Zeker als jij huisdieren hebt, dan kunnen zich in de stofzuiger vieze geurtjes verzamelen. Door dit spul daarin te doen maskeer je die geuren en heb je een lekkere geur in huis tijdens het stofzuigen. Of dat voor elk apparaat geschikt is durf ik niet te zeggen!

etherische olie

Online kopen

Een tijdje geleden heb ik eindelijk een goede webshop gevonden om etherische olie te bestellen. Daar betaal ik prima prijzen en krijg ik precies goede doseringen. Daar kan ik lekker mee in de weer als ik weer eens een massage product wil maken! Ook een zeep kun je hier lekker mee upgraden. Omdat thuisluchtjes.nl een groot assortiment heeft, heb je de keuze uit veel van jouw favoriete geuren. Bij thuisluchtjes.nl kun je met een gerust hart bestellen – zij verpakken goed en leveren snel. Altijd een goede aankoop dus!

etherische olie