Waarom ik rouwbegleiding nodig had

Een aantal jaren geleden was mijn grootmoeder gestorven, ze was de enige persoon van mijn familie die ik nog over had. Echter aangezien ik op die moment zeer druk bezig was met mijn job en mijn carrière uit te bouwen. Had ik haar overlijden niet zo bewust meegemaakt, op die moment had ik namelijk precies niet de tijd om te rouwen. Ik had er niet bij stilgestaan wat dit betekende, of wat dit zou betekenen naar de toekomst toe en wat een grootmoeder wel niet betekent en hoe het leven zou zijn zonder grootmoeder. Jaren nadien, toen mijn carrière zich een rustigere wending had aangenomen, kwamen alle emoties naar boven en begon ik te beseffen wat ik gemist had en hoe hard ik haar mis en miste. Nadien heb ik steeds geprobeerd om dingen te doen waar ze fier op zou zijn, maar het verdriet bleef bestaan. Het ging niet zomaar weg, het werd zwaar en ondraaglijk.

Hoe ik terecht ben gekomen bij rouwbegleiding

Om alle voorgaande redenen heb ik besloten om beroep te doen op rouwbegeleiding. Ze hebben me erg verder geholpen met het verwerken van haar overlijden en hoe ik ermee om zou kunnen gaan. Echter blijft het moeilijk om dit gemis op te vullen. Toch ben ik zeer blij dat ik beroep heb gedaan op rouwbegleiding, zo heb ik dit alles een plaats kunnen geven. Ik heb namelijk beroep gedaan op https://holistischcentrum-brabant.nl/.

Ik had nooit gedacht dat me zo goed kon helpen bij het plaatsen van haar overlijden, maar ben toch zeer tevreden.